Kasteel Erenstein

Rene’s Bed en Breakfast ligt mooi gelegen in een natuurrijke omgeving in Zuid-Limburg. Zo kan er vanuit de locatie uitstekend gestart worden aan diverse wandel en fietsroutes.

Naast wandelen en fietsen is het heel goed mogelijk om stedentrips te houden naar bijvoorbeeld: Aken, Luik of Maastricht. Of om heerlijk op het terras te zitten aan het mooie marktplein in het centrum van Kerkrade. Kerkrade heeft een rijke historie. Deze is te ontdekken in bijvoorbeeld de oudste abdij van Nederland; Rolduc, de Oude Mijn; Nulland en het wetenschap en techniek museum Gaia Park, de dierentuin in Kerkrade die in 2005 haar deuren opende.

Verder heeft Kerkrade een mooie markt waar gezellige caf√©’s en restaurants te vinden zijn en waar zich in het midden, de Kantien van TOUS¬†bevind met een gezellig muziek podium en een mooi terras.

Wie van Dieren houd kan natuurlijk ook een bezoek brengen aan het Gaia Park, de dierentuin in Kerkrade die in 2005 haar deuren opende.

Kerkrade heeft ook veel te bieden voor wie van wandelen houd. Aan de Groene Long heeft Kerkrade een zeer natuurrijk wandelgebied waarin men van een mooi Limburgs landschap kan genieten. Met in haar hart Kasteel Erenstein, Een mooi 18e eeuws kasteel dat aan de rand van de Anstelvalei ligt, en dat tegenwoordig wordt gebruikt als Hotel en Restaurant.

Rolduc

De oudste abdij van Nederland: Rolduc

Lekker ontspannen kan in de buurt van Kerkrade bij de Carolus Thermen. Deze thermen liggen net over de grens in het duitse Aken, hier kunt u een dag volop genieten van heerlijke sauna’s , stoombaden, kruidenbaden, pools en rustzones. Hierna kunt u de dag afsluiten in een van de 3 smaakvolle horecazone’s.

Wilt u naast ontspannen ook nog een beetje inspanning leveren, dan kan dit in het freibad Merkstein. Een openlucht zwembad dat bij mooi weer haar deuren voor u opent. Dit zwembad staat garant voor een leuke dag vermaak en heeft een grote ligweide waarop u heerlijk van het weer kunt genieten.

Op 10 minuten afstand ligt de Indoor Ski Piste van Snowworld Landgraaf.

Wij werken tevens samen met een aantal gerenommeerde horeca bedrijven in de omgeving.

Lees hier meer.